Τα πάντα για τη γυναικεία ομορφιά!

Δεν υπάρχει καλύτερο makeup από την αυτοπεποίθηση!

Γνωρίζουμε τι χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα,γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται η κάθε μία από εσάς για να είστε πάντοτε όμορφη,περιποιημένη και  εντυπωσιακή.

Και είμαστε πραγματικά καλοί σε αυτό!

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της γυναικείας ομορφιάς και περιποίησης η εταιρία About Beauty φροντίζει ώστε  να  φτάνουν σε εσάς τα  καλύτερα και ποιοτικότερα καλλυντικά που μπορείτε να βρείτε στο χώρο.

Με ποιον;

Ποιες εταιρείες αντιπροσωπεύουμε

Η λεπτομέρεια, η ποιότητα, τα φυσικά συστατικά και ο απόλυτος επιστημονικός έλεγχος  είναι οι παράγοντες  που κάνουν τη διαφορά. Γι’αυτό και η συνεργασία μας με δύο από τις καλύτερες εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στο χώρο, είναι η εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων που θα φτάσουν στα χέρια σας.

Αποστολή μας: Η άριστη ποιότητα και η συνεχής καινοτομία

make up, σκιές, μολύβια, μάσκαρες, eye liners, κραγιόν, Lip gloss, πούδρες, concealers, ρουζ, βερνίκια  νυχιών, stands, πινέλα.

Ολιστικά καλλυντικά, βασισμένα στην εμπειρία

κρέμες, γαλακτώματα για το σώμα, το πρόσωπο, μάσκες, concentrates-συμπυκνώματα, προϊόντα αντιγήρανσης, ακμής, λεύκανσης, αρωματοθεραπείας, SPA, κυτταρίτιδας, αντηλιακά προϊόντα.

Για ποιον;

Σε ποιους απευθυνόμαστε

Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται στους επαγγελματίες του χώρου.

  • Επαγγελματικές σχολές Αισθητικής-Μακιγιάζ
  • Στούντιο Μακιγιάζ
  • Στούντιο Νυχιών
  • Ινστιτούτα αισθητικής
  • SPA
  • Κομμωτήρια
  • Γυμναστήρια

Επικοινωνήστε μαζί μας για να παραγγείλετε ότι χρειάζεστε ώστε το αποτέλεσμα της δουλειά σας να είναι πραγματικά μοναδικό!

Η εταιρία μας επεκτείνεται διαρκώς, σε όλη την Ελλάδα.

Εάν ενδιαφέρεστε για καριέρα στο χώρο των καλλυντικών και είστε αισθητικός-μακιγιέζ, επικοινωνήστε μαζί μας και στείλτε το βιογραφικό σας.

Μπατέλη Βασιλική

Προϊόντα Karaja
Τηλ: 2310-304187, 2310-304487

X