Ψάχνετε για κάτι εξαιρετικό; Ψάχνετε για καλλυντικά που διασφαλίζουν την ορατή βελτίωση του δέρματος σας; Ψάχνετε για καλλυντικά  που μπορείτε να εμπιστευτείτε; Θέλετε καλλυντικά που να είναι αποτελεσματικά;

Τα καλλυντικά Chris Farrell  είναι μια ολιστική εμπειρία  καλλυντικών, σύμφωνα με τη φυσιο-λογική αντίληψη της Chris Farrell.

Η φυσιολογική αντίληψη ευνοεί τη δραστηριότητα των καλλυντικών  στο δικό σας δέρμα.  Επαληθεύσεις στην αποτελεσματικότητα, καθώς και έλεγχοι συμβατότητας είναι η βάση  κατά την ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος. Τα γαλακτώματα   περιέχουν  δέρματο-ανάλογες ουσίες και εγγυώνται έναν βέλτιστο ενεργό παράγοντα ανάπτυξης με συνέπεια.

Για τη δημιουργία των καλλυντικών Chris Farrell επιλέγονται αποκλειστικά, δραστικά συστατικά  μέσα από ένα αποτελεσματικό σύστημα ελέγχου. Επιπλέον,όλα τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από συντηρητικά.

Εδώ και 40 χρόνια, η Chris Farrell παράγει τα προϊόντα καλλυντικών χωρίς τη χρήση πετρελαιοειδών. Είναι ίσως η πιο έμπειρη εταιρία στον τομέα αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο. Δοκιμές σε ζώα απορρίπτονται για  λόγους δεοντολογίας.

40 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη, κατασκευή και εφαρμογή καλλυντικών αποτελεί εγγύηση για εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προϊόντα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κρέμες και γαλακτώματα για το σώμα και το πρόσωπο, μάσκες, concentrate, προϊόντα αντιγήρανσης, ακμής, λεύκανσης, αρωματοθεραπείας, SPA, κυτταρίτιδας, αντηλιακά προϊόντα.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Αλφαβητική λίστα με τις ευεργετικές ιδιότητες όλων των ενεργών συστατικών που μπορεί να υπάρχουν στα προϊόντα Chris Farrell


H εταιρία  AboutBeauty (Σ.Διονυσιώτης και Μ. Κλεφτάκη ΕΠΕ) είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των προϊόντων της Chris Farrell και διαθέτει σε επαγγελματίες του χώρου  όπως ινστιτούτα αισθητικής, SPA, στούντιο μακιγιάζ, στούντιο νυχιών, κομμωτήρια, επαγγελματικές σχολές αισθητικής-μακιγιάζ,γυμναστήρια πολλές και διαφορετικές σειρές καλλυντικών φτιαγμένα από μοναδικά φυσικά συστατικά.

X